make up is a reflection of how you feel and want to be perceived........
There was an error in this gadget

quotation request form

Nama penuh:
No Telefon & H/p:
Email Address:
Alamat :
MAJLIS # 1 : (Tarikh; Lokasi; Gaya (bertudung, etc); Waktu perlu selesai bersiap)
MAJLIS # 2 : (Tarikh; Lokasi; Gaya (bertudung, etc); Waktu perlu selesai bersiap)
MAJLIS # 3 : (Tarikh; Lokasi; Gaya (bertudung, etc); Waktu perlu selesai bersiap)
Pertanyaan/komen:

SILA BACA "TERMA & SYARAT" PEKHIDMATAN KAMI DI BAWAH

Thursday, November 25, 2010

Assalamualaikum.....

Phew!..Agak lama juga tak update blog ni...dah naik bersawang dah...(tiada alasan)....huhuhu

Cakap pasal sawang ni...teringat pulak pada satu sesi fotografi yang dah agak lama berlalu.....
Fotografi yang dinanti-nanti dengan konsep yang dimimpi-mimpi...adoiyaiii senah!!...
Sebenarnya sesi fotografi tu adalah reshoot utk juara Wanita Pilihan Berta Harian 2010, Norlizawaty Baharin a.k.a. Liza..

Wah! Siap ada reshoot bagai...janganlah ada yang jeles...kalau diulangtayang cerita nanlalu...kesahnya masa shoot yang model ramai2 tak hengat tu...adalah terselit satu sesi utk Liza..tapi hasilnya sangatlah tidak memuaskan hati saya...maka satu sesi fotoshoot telah dibuat semula sama mcm model2 terdahulu dengan beberapa konsep yang telah diangan-angankan...

Cikgu Liza mcm biasa hadir bersama boipren rasmi dia Helmie (tengkiu Helmie)...
macam biasa kita punya abang photog saper lagi kalao bukan Inche' Roslan dan Inche' Mk.....
Fyza pun ada tolong pakaikan nail polish utk konsep gothic...(thank u dear!)



Mula2 kita tengok dulu hasil photoshoot utk promo kucing liza & helmie...
cute kan kucing2 ni???...
gerammm!!! rasa nak geget-geget ajee...



Liza & hubby suka kucing...depa ni cat breeder...so kalau ada sesape yg berkenan kat kucing baka cenggini boleh la contact Liza...err...saya bagi facebook address aje la eaa... http://www.facebook.com/people/Norlizawaty-Binti-Baharin/1179541090




This is another promo saje2 utk hot perfume...





finally konsep yang dicita-citakan ....gothic look...

well, actually plan asal ialah any look that's rough and tough...konon nak opposite drp character yg selalu ditampilkan oleh liza ni...(ingat tak dlm post terdahulu saya pernah ckp liza ni mcm patung - yg cantik of course)...ye lah selalunya dia memang carry mekap cantik aje...

so, i thought of having her as a biker babe with a twist of rock n roll chic...siap dah ada jaket & topi bikers tuuu!!!...tapi malangnya motor ler pulak tak dptt....
so...in 24hrs time saya quickly came up with this look plus all the costume & accesories...

harap tiada salah sangka...konsep yg dipaparkan ni cuma dari cara berpakaian & gaya shj...oleh sebab tu saya ambik jln selamat tak payah pakai any aksesori mcm rantai & cincin...coz takut ada yg tersalah tafsir...(lagipun tak sempat nak carik dah...huhuhu)

saya sgt berpuas hati dgn persembahan liza......
she manage to carry the look & i can feel the sadness (to the extent of being eerie).....
may be coz dpt energy dr abg Roslan yg begitu bersungguh2 mendptkan angle, mood, lighting
it was really contagious...salute bro!!....
& hasil fotografi inche' photog kita...as usual...superb...love those editings...
Mk especially yg mula2 seronok mengedit gambar...lately ni jer baru abg Lan post dia punya...
saya punya sukaa tak hengatt!!..hahaha..
skrg ni saya tunggu lg kot-kot ada lagi editing maut Mk & abg lan...hehehe...tq tq








patung cantik yg sedih...boleh???




this is the team...with liza & cik fyza..muahss! muahss!!



especially love this photo........:O


as usual the credit goes to:

Talent : Liza (Juara Wanita Pilihan Berita Harian 2010)

Photography : MK (012-6193964 http://mkstreet.com/)
Roslan (017-260 1838 http://roslansalleh.photoshop.com/),

Make up : Afidah Khamis
MUA Asst: Fyza


p/s: semalam baru beli bulu mata extravaganza....
hmmm...
*mengecilkan mata sambil mengurut dagu*

"jumpa lagi di lain konsepp...daaaa!!!"