make up is a reflection of how you feel and want to be perceived........
There was an error in this gadget

quotation request form

Nama penuh:
No Telefon & H/p:
Email Address:
Alamat :
MAJLIS # 1 : (Tarikh; Lokasi; Gaya (bertudung, etc); Waktu perlu selesai bersiap)
MAJLIS # 2 : (Tarikh; Lokasi; Gaya (bertudung, etc); Waktu perlu selesai bersiap)
MAJLIS # 3 : (Tarikh; Lokasi; Gaya (bertudung, etc); Waktu perlu selesai bersiap)
Pertanyaan/komen:

SILA BACA "TERMA & SYARAT" PEKHIDMATAN KAMI DI BAWAH

Friday, December 28, 2012

Attack the Mango Tree!!!

Memburukkan org lain takkan menampakkan seseorang tu lebih molek. Tambah pulak bila dah tak ada idea ttg keburukkan pihak lawan, habis segala keturunan org tu yg dok bergolek2 dlm kubor ipar duai jiran tetangga kucing peliharaan hatta pokok mangga depan tangga rumah dia pun habis dicerca. Bila ditanya "Apa yg ko tak puas ati sgt dgn DIRI DIA bukan dengan bapak dia ke jiran dia ke kucing dia ke pokok dia ke?"..terkebil2 tak reti nak jawab apa...

To those yg mengalami situasi mcm ni, this is not your battle. Abaikan aje. Org mcm ni sebenarnya tak ada masalah dengan kita. Dia cuma nak nyakitkan ati aje supaya kita pun turun sama level dgn dia, mencerca keturunan dia pula (tak payah kata apa2, dia aje dah cukup bukti keturun jenis apa hahaha!)

Lebih elok bior aje ler dia perang dengan pokok mangga....:D


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone